“Târgul gospodarului” îi aşteaptă pe giurgiuveni în acest weekend cu produse tradiţionale

“Târgul gospodarului” îi aşteaptă pe giurgiuveni în acest weekend cu produse tradiţionale

Cea de-a treia ediţie a “Târgului gospodarului”, derulat în aceste zile în deja tradiţionala locaţie pentru astfel de manifestări, şi anume Parcul “Mihai Viteazul”, îi aşteaptă pe giurgiuveni până duminică seara, cu diverse produse alimentare şi nealimentare.
Organizat de Puiu Badea, cu sprijinul Primăriei Municipiului Giurgiu, târgul reuneşte mai mulţi comercianţi familiarizaţi deja cu clienţii giurgiuveni, dar şi participanţi sosiţi pentru prima dată la Giurgiu.
Printre produsele puse în vânzare se numără afumături de la Curtea de Argeş, brânzeturi de la Sibiu, dulciuri de casă de la Pitesti, bijuterii din argint, obiecte bisericeşti, pălării şi articole de îmbrăcăminte, dar şi antichităţi de la Buzescu. Organizatorii au pus la dipoziţia vizitatorilor, în incinta târgului, o terasă unde pot servi mititei, pastramă de oaie sau cârnaţi.
Târgul îşi va închide porţile duminică seara şi se va redeschide la toamnă, sau cel mai devreme, la sfârşitul lunii august, Puiu Badea punând această absenţă pe seama vânzărilor mult mai slabe din perioada verii.

Ultima modificare: 06.07.2013 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Creşteri semnificative ale încasărilor Direcţiei de Impozite şi Taxe Locale Giurgiu

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.